Nieuwsbrief

Post ontvangen, heerlijk toch?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en we voorzien jou maandelijks van inspirerende en creatieve ideeën, inclusief stappenplan en de nieuwste producten en acties. Je kunt je hier gemakkelijk aanmelden voor de nieuwsbrief; klik daarna op de link in de bevestigingsmail.

Jouw nieuwsbrief

Jouw gegevens


Jouw interesses

Wij streven ernaar om de inhoud van onze nieuwsbrief af te stemmen op de wensen van onze abonnees. We zouden graag horen waar jouw interesses liggen (niet verplicht):

Gegevensbeveiliging

Wij zullen de via dit formulier verstrekte gegevens gebruiken om met jou in contact te blijven en om je updates en marketinginformatie te sturen. Je kunt hier elk moment op terugkomen door de annuleringslink aan te klikken die je kunt vinden in de voetregel van elke mail die je van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via newsletter@edding.com. We zullen jouw gegevens zorgvuldig en met respect behandelen. Verdere informatie vind je in onze gegevensbeschermingsverklaring. Door - verder naar beneden - Aanmelden aan te klikken, verklaar je je ermee akkoord dat we jouw gegevens in overeenstemming met deze voorwaarden gebruiken. Wij gebruiken MailChimp als ons platform voor marketingautomatisering. Als je beneden Aanmelden aanklikt, bevestig je dat de door jou verstrekte gegevens mogen worden doorgegeven aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun richtlijnen voor gegevensbescherming en voorwaarden.

Richtlijnen voor dataveiligheid

Wij nemen gegevensbescherming serieus; de door jou verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van onze nieuwsbrief. Je kunt jouw toestemming voor gebruik op elk moment intrekken.