Geef december een slinger in de klas

Samen tekenen we tijdens de Raamtekenweken de langste raamslinger ter wereld!

Yes, het is weer zover! Van 23 november t/m 18 december 2020 vieren we de Raamtekenweken. Wij dagen jouw school, klas of groep uit om een steentje bij te dragen aan de langste raamslinger ter wereld. Op deze feestelijke manier laten we zien dat we met elkaar verbonden zijn tijdens de meest sfeervolle tijd van het jaar! 

Deelname is leuk en tegelijkertijd heel simpel. Doorloop de onderstaande stappen en upload een foto van de gemaakte raamslinger via de website. Wie weet win jij met jouw klas één van de vele prijzen!

Slinger je met ons mee? 

Doe mee met jouw klas aan de Raamtekenweken 2020!

Als klas meedoen met de Raamtekenweken is leuk en tegelijkertijd erg simpel. Eigenlijk werkt het precies hetzelfde als dat je meedoet aan de reguliere Raamtekenweken. Het enige verschil is dat je tijdens het uploaden in het formulier moet aanvinken dat je wilt deelnemen als school. Op deze manier kunnen we de school-deelnames onderscheiden van de anderen en zo maak je met de klas kans op de scholen prijzen! Zijn er nog dingen onduidelijk? Bekijk dan onderstaande stappen of de veelgestelde vragen.

Voor een gedetailleerde uitleg van de contest, volg onze stap-voor-stap uitleg.

Raamtekening inspiratie

Raamtekening

Wij helpen jou en de klas graag op weg met een mooie raamtekening. We kijken heel erg uit naar jullie eigen creaties. Maar wij hebben ook veel gratis sjablonen voor raamtekeningen. Zo geven wij december een slinger met de slinger sjablonen. Maar wist je dat wij ook heel veel gratis raamtekeningen beschikbaar hebben in andere december thema's als kerst en sinterklaas? 

Kies de juiste edding krijtstiftt

edding krijtstift

Alles wat je nodig hebt voor het maken van een raamtekening is een schoon raam en een goede krijtstift. De krijtstiften van edding bevatten vloeibaar krijt op waterbasis, waardoor je de raamtekening eenvoudig met een vochtige doek kunt verwijderen.

Op basis van jouw raamtekening ontwerp kun je de meest geschikte krijtstift selecteren. Kijk daarbij naar puntdikte van de krijtstift én in welke kleur(en) jij een raamtekening wilt maken. Heeft jouw raamtekening ontwerp fijne lijnen? Dan raden we de edding 4085 krijtstift aan voor jouw raamtekening! Als je een 'groffer' raamtekening ontwerp hebt, zou je ook de edding 4090 krijtstift kunnen gebruiken. Voor jonge kinderen hebben we speciale raamstiften in onze Funtastics-lijn. Ontdek welke krijtmarker het meest geschikt is voor jouw raamtekening!

Krijtstiften hier verkrijgbaar

Geen krijtstiften aanwezig in het gebouw of in het lokaal? Heutink en de Rolf groep bieden een zeer uitgebreid assortiment aan edding krijtstiften.

Maak met jouw klas kans op leuke prijzen

Prijzen

Na het uploaden van jouw raamtekening, ding je meteen mee voor de prijzen. Wie weet ga jij met jouw klas een dagje naar attractiepark Slagharen!

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. OK