Het gezelligste huis
van de straat maken.

Because I can.

Raamtekenweken winnaars!

De Raamtekenweken 2019 zitten er weer op! Het was (weer) geweldig om te zien hoeveel mensen zich met een krijtmarker hebben uitgeleefd op de ramen van huizen, kinderdagverblijven, scholen, ziekenhuizen en kantoren. Van jong tot oud, van een professional tot een beginner. En dat maakt de Raamtekenweken zo mooi en bijzonder, omdat iedereen het kan! Wij willen alle deelnemers in ieder geval bedanken voor hun enthousiasme en creativiteit!

Aangezien het bij ons niet gaat om de mooiste, grappigste of leukste raamtekening hebben wij, geheel willekeurig de winnaars bepaald. Hieronder staan de winnaars van de Raamtekenweken 2019! Alle winnaars zullen wij persoonlijk benaderen. Zit jij helaas niet bij de winnaars, wees dan niet getreurd. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf zodoende op de hoogte, want we hebben in dit nieuwe jaar nog veel meer leuke en creatieve winacties op de planning staan!

Raamtekenweken winnaars 2019

Prijs Winnaars
Citytrip t.w.v. €500,- @handlettering_marjan
iPad t.w.v. €409,- @fleurbaltussenillustratie
edding pakket t.w.v. €100,- @gewoonjuul
@tessa_online
@ikenmijn.nl
@ellenmebius
@netje25028
@ingridenquinten
@maschajaja
@facepaint_veevee
@annelon.geluk
@imakinnl

Meedoen

Deelname is leuk en tegelijkertijd heel simpel. Doorloop onderstaande stappen en post het op social media met #raamtekenweken. Wie weet win je nog een leuke prijs ook! Hier ga je:

1. Ontwerp

Begin met een ontwerp. Maak je eigen sjabloon op papier, gebruik een persoonlijke foto of print één van de bestaande sjablonen. Je kunt natuurlijk ook gewoon iets uit de losse hand tekenen! Kijk voor inspiratie op Pinterest.

2. Teken

Pak je krijtmarker en begin met tekenen. Veel plezier!

3. Fotografeer

Klaar met tekenen? Pak dan je smartphone en maak een mooie, duidelijke foto. ’s Avonds werkt het best (zonder flits!), omdat je dan minder last hebt van zonlicht en weerspiegeling op het raam.

4. Post

Plaats de foto op jouw favoriete social media kanaal (FacebookInstagram) en gebruik de #raamtekenweken. Let op: check voor je het bericht plaatst eerst even jouw Facebook of Instagram instellingen, zodat jouw inzending juist wordt ontvangen.

5. Win

Gefeliciteerd, je hebt nu deelgenomen aan de Raamtekenweken! Je dingt nu mee naar één van de vele prijzen.

Houd deze website in de gaten, like de Facebook pagina en Instagram pagina of meld je aan voor de edding nieuwsbrief, want daar worden de winnaars begin januari 2020 bekend gemaakt.

#raamtekenweken

Welke raamtekening heb jij gemaakt? Upload een afbeelding van jouw raamtekening op jouw social media profiel met de #raamtekenweken en vind 'm direct tussen alle inzendingen op deze pagina! Vergeet niet je profiel op "openbaar" te zetten, zodat je kunt meedingen naar mooie prijzen. Upload maximaal 1 foto per keer, want anders wordt het hieronder niet weergegeven. Hulp nodig?

Les cookies nous aident à fournir nos services. En utilisant nos services, vous acceptez notre utilisation des cookies. OK