Heb je een b(l)oeiende vraag?

Kijk dan eerst even op deze pagina. Staat jouw vraag hier niet tussen? Dan hebben we dat goed weten te verbloemen. Kijk snel bij het antwoord op vraag 13.

Je kunt deelnemen door:

  1. een foto van jouw getekende bloemen (zichtbaar voor iedereen) te plaatsen op Instagram met #eddingflowerpower of
  2. een foto van jouw bloemtekening te plaatsen als reactie onder dit bericht op de edding Nederland Facebook pagina.

Kijk voor meer informatie bij Doe mee & maak kans.

De edding Flower Power campagne loopt van 21 maart (het begin van de lente) t/m 12 mei (Moederdag). Voor of na deze periode kun je uiteraard jouw bloemtekening delen (graag zelfs), maar dan ding je niet meer mee naar prijzen.

Iedere persoon met dezelfde NAW gegevens kan zo vaak deelnemen als hij of zij wil, maar kan slechts één keer een prijs winnen.

Je kunt deelnemen via onze Facebook pagina en/of jouw Instagram account. Zorg er wel voor dat jouw account voor iedereen zichtbaar is. Hulp nodig? Check dan het antwoord op vraag 1 of de homepage.

Geen Facebook of Instagram account? Stuur dan een e-mail met de foto van jouw bloemtekening en jouw gegevens naar flowerpower@edding.com, o.v.v. #eddingflowerpower.

Met het uploaden van een foto in combinatie met de #eddingflowerpower geeft een deelnemer edding Benelux B.V. het recht de inzending, zonder enige vergoeding, te gebruiken voor publicitaire doeleinden.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Je maakt kans op mooie prijzen, zoals een jaar lang gratis bloemen van Topbloemen.nl, een Colour Happy box óf vrijkaarten voor een bezoek aan Keukenhof.

Instagram
Uiterlijk 1 juni 2019 worden de namen van de winnaars – die een bloemtekening openbaar hebben gedeeld op Instagram met #eddingflowerpower – via deze website bekend gemaakt. Uiterlijk 7 juni 2019 wordt er contact opgenomen met de winnaars. Daarnaast worden de winnaars op deze website bekend gemaakt, evenals via de edding nieuwsbrief. Je blijft ook op de hoogte via ons Instagram account.

Facebook
Tussen 21 maart en 12 mei 2019 zijn er regelmatig, bijna wekelijks, acties via onze Facebook pagina. De winnaars worden binnen een aantal dagen in het desbetreffende Facebook bericht bekend gemaakt. De voorwaarden van deze acties vind je ook op onze Facebook pagina.

Hier vind je alle kleurstiften die van pas komen om bloemen op papier te tekenen. Je koopt ze bij de betere boek- en kantoorvakhandel of hobbywinkel. Specifieke online en offline verkooppunten vind je op de homepage.

Op de pagina Tips & sjablonen vind je tutorials van Carla Kamphuis, evenals gratis te downloaden sjablonen en voorbeelden die als basis kunnen dienen voor jouw bloemtekening. Voor nog meer inspiratie en voorbeelden kun je ook een kijkje nemen op ons Instagram account of Pinterest. Tevens vind je op de home page alle inzendingen van deelnemers met #eddingflowerpower ter inspiratie.

Ben je op zoek naar beeldmateriaal voor bijvoorbeeld in een magazine, folder, social media post, blog of website? Stuur dan even een e-mail naar flowerpower@edding.com en wij voorzien jou binnen een werkdag van de benodigde informatie.

Wees niet getreurd! Heb je een vraag die niet op deze pagina staat? Stuur dan een e-mail naar flowerpower@edding.com en we voorzien je binnen een werkdag van antwoord.

edding Flower Power wordt mede mogelijk gemaakt door:

100%NL Magazine
Topbloemen.nl
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. OK